Night guard of Skyttehushaven

Night guard

Tilmeld dig her

Klar til en udfordring?

Det startede alt sammen med en lille ting. Om morgen lagde en nattevagt fra Skyttehushaven Park mærke til at nogen havde stjålet en bænk fra parkens pavillion.

Men hver morgen lagde han mærke til flere og flere underlige ting. Inskriptionerne på statuerne forsvandt, nye fugle i burene, nyt planter hvor andre planter stod før.

Indtil, en morgen, denne inskription dukkede op på en sten: “Hvis ikke du finder alle de ting der har ændret sig i løbet af natten, vil transformationen sprede sig… først til parken, så til resten af Vejle, så hele Danmark, indtil en dag hele verden ændre sig. Og så vil verden forsvinde…” 

Mærk hvordan det er at være nattevagt, find alle transformationerne der er sket i løbet af natten, og red vores verden.

 

Start Lokation: Skyttehushaven, Vejle, 55.709392160470166, 9.564689151861064
Slut Lokation: Skyttehushaven, Vejle

Tilslut dig questen!

Samlet pris:

149.00 kr.

2

Hvad skal du vide om "Night guard of Skyttehushaven"?

Nedenfor vi har opsummeret de mest almindelige spørgsmål om Street Quest og svarede dem. Disse svar vil guide til at beslutte, hvilken quest der passer bedst til dig.

Quest is made in a way so that players can see and enjoy the place they are located. They can enjoy local travel and unique places.

Mest vigtigt - tjek din internetforbindelse og hvis din telefon er opladet. Tag derefter behageligt tøj og sko på og medbring eventuelt en regnfrakke eller paraply. I kan også tage en flaske vand med.

Kun hvis I ønsker det. I kan behandle det som en konkurrence for den hurtigste tid, eller I kan bare afslappet gå hele distancen.

Efter at have reserveret questen, aktiveringslinket sendes til den e-mail, I har indsendt. Derefter ved startpunktet for questen, åbn e-mail med aktiveringslinket og start eventyret!

Hos StreetQuest.dk accepterer vi betalinger med følgende muligheder: Visa / Dankort, Mastercard og via MobilePay.

Street Quest giver tilbagetrækning afhængigt af sagen. I kan aflyse det reserverede arrangement ved at sende en besked til info@streetquest.dk