Detektivhistorie i København

Detektivhistorie

Tilmeld dig her

Klar til en udfordring?

København 19 århundrede.Forestil dig at du har en god ven Anders. Anders arbejder som overgartner ved det Royale Palads. Kongen har givet ham en vigtig opgave – at plante en unik plante, ingen anden verdens konge har. Anders udførte denne opgave med ære. Men det opstod et stort ulykke – den næste morgen var planten stjålet.
Heldighvis Anders har dig. 
Du har en chance for at være en del af en detektivhistorie og redde Anders fra straf. Din mission er at hjælpe ham med at finde planten ved at gennemføre forskellige gåder gennem byen.

Start Lokation: 55.698414438222635, 12.6001954350734, Copenhagen, Denmark
Slut Lokation: Rosenborg Castle, 1350 Copenhagen, Denmark

 

 

Coming soon

Tilslut dig questen!

Samlet pris:

199.00 kr.

2

Hvad skal du vide om "Detektivhistorie i København"?

Nedenfor vi har opsummeret de mest almindelige spørgsmål om Street Quest og svarede dem. Disse svar vil guide til at beslutte, hvilken quest der passer bedst til dig.

Quest is made in a way so that players can see and enjoy the place they are located. They can enjoy local travel and unique places.

Mest vigtigt - tjek din internetforbindelse og hvis din telefon er opladet. Tag derefter behageligt tøj og sko på og medbring eventuelt en regnfrakke eller paraply. I kan også tage en flaske vand med.

Kun hvis I ønsker det. I kan behandle det som en konkurrence for den hurtigste tid, eller I kan bare afslappet gå hele distancen.

Efter at have reserveret questen, aktiveringslinket sendes til den e-mail, I har indsendt. Derefter ved startpunktet for questen, åbn e-mail med aktiveringslinket og start eventyret!

Hos StreetQuest.dk accepterer vi betalinger med følgende muligheder: Visa / Dankort, Mastercard og via MobilePay.

Street Quest giver tilbagetrækning afhængigt af sagen. I kan aflyse det reserverede arrangement ved at sende en besked til info@streetquest.dk