Tyveri i museet

Tyveri i museet

Tilmeld dig her

Klar til en udfordring?

En alarm går af i museet, og på kun få minutter står politiet allerede i museets gård. Men det er for sent. Det har lykkedes to ukendte kriminelle at ødelægge otte døre, smadre to vitriner, og stjæle kunstværker med en samlet værdi på næsten ti millioner kroner.

Din mission er at blive en forsikrings detektiv - spor dig frem til og find smuglerne i byen, og returner de stjålne kunstværker før forsikringsselskabet er nødt til at betale millioner af kroner i kompensation. 

 

Startsted: SMK – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K

Slutsted: Agnete and the Mermen Statue, Højbro, København

Coming soon

Tilslut dig questen!

Samlet pris:

199.00 kr.

2

Hvad skal du vide om "Tyveri i museet"?

Nedenfor vi har opsummeret de mest almindelige spørgsmål om Street Quest og svarede dem. Disse svar vil guide til at beslutte, hvilken quest der passer bedst til dig.

Quest is made in a way so that players can see and enjoy the place they are located. They can enjoy local travel and unique places.

Mest vigtigt - tjek din internetforbindelse og hvis din telefon er opladet. Tag derefter behageligt tøj og sko på og medbring eventuelt en regnfrakke eller paraply. I kan også tage en flaske vand med.

Kun hvis I ønsker det. I kan behandle det som en konkurrence for den hurtigste tid, eller I kan bare afslappet gå hele distancen.

Efter at have reserveret questen, aktiveringslinket sendes til den e-mail, I har indsendt. Derefter ved startpunktet for questen, åbn e-mail med aktiveringslinket og start eventyret!

Hos StreetQuest.dk accepterer vi betalinger med følgende muligheder: Visa / Dankort, Mastercard og via MobilePay.

Street Quest giver tilbagetrækning afhængigt af sagen. I kan aflyse det reserverede arrangement ved at sende en besked til info@streetquest.dk