De røde mures hemmeligheder

Rør ved sjælen i Aarhus

Tilmeld dig her

Klar til en udfordring?

Når man går igennem byen og ser sig omkring, ser man røde mure, grønne mure, grå mure, gule mure, røde mure og igen røde mure… Måske er det bare en del af byens stil, siden det var moderne at bygge med røde mursten i 19-hundrede tallet. Men måske gemmer byen en hemmelighed bag sine mure?  

Nu har vi chancen for at finde ud af det. Lad os gå gennem byen langs de røde mure, og så får vi måske chancen for at afsløre hemmeligheden. 

 

Startsted: Ellemarksvej 125, 8000 Aarhus, Denmark

Slutsted: Park Allé 15, 8000 Aarhus C, Denmark

Tilslut dig questen!

Samlet pris:

199.00 kr.

2

Hvad skal du vide om "De røde mures hemmeligheder"?

Nedenfor vi har opsummeret de mest almindelige spørgsmål om Street Quest og svarede dem. Disse svar vil guide til at beslutte, hvilken quest der passer bedst til dig.

Quest is made in a way so that players can see and enjoy the place they are located. They can enjoy local travel and unique places.

Mest vigtigt - tjek din internetforbindelse og hvis din telefon er opladet. Tag derefter behageligt tøj og sko på og medbring eventuelt en regnfrakke eller paraply. I kan også tage en flaske vand med.

Kun hvis I ønsker det. I kan behandle det som en konkurrence for den hurtigste tid, eller I kan bare afslappet gå hele distancen.

Efter at have reserveret questen, aktiveringslinket sendes til den e-mail, I har indsendt. Derefter ved startpunktet for questen, åbn e-mail med aktiveringslinket og start eventyret!

Hos StreetQuest.dk accepterer vi betalinger med følgende muligheder: Visa / Dankort, Mastercard og via MobilePay.

Street Quest giver tilbagetrækning afhængigt af sagen. I kan aflyse det reserverede arrangement ved at sende en besked til info@streetquest.dk